Veiligheid tijdens Corona crisis

CORONA MAATREGELEN /mondmaskers nog steeds verplicht in de praktijk

Om u, onze medewerkers en onszelf te beschermen tegen Coivd-19 is het belangrijk in deze periode van versoepelingen een aantal richtlijnen in acht te blijven nemen bij uw bezoek aan onze praktijk.
Heb vertrouwen in onze aanpak. Met onderstaande maatregelen, is er geen reden om uw behandeling uit te stellen. Zo blijft de continuïteit van de nodige zorgen met betrekking tot uw mondgezondheid verzekerd.

Wat doen wij nu nog extra in deze fase van de corona pandemie?
De agendaplanning wordt nog voldoende gespreid om onderlinge patiëntencontacten te vermijden. Conform de hygiëne richtlijnen, blijven onze hygiënenormen zeer hoog met extra aandacht naar bescherming toe van zowel patiënt als behandelaar. Instrumenten, behandelstoelen, werktabletten worden zoals gebruikelijk in niet-corona perioden nauwgezet gedesinfecteerd (gesteriliseerd) voor en na elk bezoek. Deurklinken, lichtknoppen en betaalterminal worden per patiënt ontsmet en de behandelruimten worden tussen de behandelingen in goed verlucht. Boekjes en speelgoed blijven uit de wachtkamer verwijderd. Aan patiënten wordt nog steeds gevraagd om ter plaatse in de praktijk voorafgaand aan de behandeling even te spoelen met een mondspoelmiddel.

Wat doet U best extra in deze periode?
Betaal bij voorkeur met uw bankkaart. Als u ziek bent (hoesten, keelpijn, koorts), laat direct een SNELTEST uitvoeren en vraag hiervoor een attest zodat uw afspraak toch kan doorgaan als u negatief test. Bij te laat afgemelde afspraken houden wij rekening met de datum en de uitslag van het coronatest-attest (positief of negatief) dat u ons voorlegt. Wij danken U om dit alles alvast in acht te nemen zolang deze veeleisende corona- periode voor ons allen nog niet helemaal achter de rug is.