Veiligheid tijdens Corona crisis

CORONA MAATREGELEN

Om u, onze medewerkers en onszelf te beschermen tegen Coid-19 volgen hier een aantal richtlijnen om in acht te nemen bij uw bezoek aan onze praktijk.
Heb vertrouwen in onze aanpak. Met onderstaande maatregelen, is er geen reden om uw behandeling uit te stellen. Zo blijft de continuïteit van de nodige zorgen met betrekking tot uw mondgezondheid verzekerd.

Wat doen wij extra in deze periode?
Een goede screening van de patiënten geeft aan welke behandelingen veilig kunnen doorgaan en welke beter worden uitgesteld tot later. De agendaplanning wordt voldoende gespreid om onderlinge patiëntencontacten te vermijden. Onze telefonische bereikbaarheid is deze maanden beperkt om ons voldoende tijd te geven om alle extra maatregelen uit te voeren ( zie antwoordapparaat). Conform de hygiëne richtlijnen, liggen onze hygiënenormen zeer hoog. Instrumenten, behandelstoelen, werktabletten worden zoals gebruikelijk nauwgezet gedesinfecteerd (gesteriliseerd) voor en na elk bezoek. Deurklinken, lichtknoppen, toilet en betaalterminal worden per patiënt ontsmet en de behandelruimten worden goed verlucht. Boekjes en speelgoed werden uit de wachtkamer verwijderd.

Wat doet U best extra in deze periode?
Betaal bij voorkeur met uw bankkaart. Als u ziek bent (hoesten, keelpijn, koorts), laat direct een SNELTEST uitvoeren en vraag hiervoor een attest zodat uw afspraak toch kan doorgaan als u negatief test. Bij te laat afgemelde afspraken houden wij rekening met de datum en de uitslag van het coronatest-attest (positief of negatief) dat u ons voorlegt.
Wij danken U om dit alles alvast in acht te nemen zodat deze veeleisende corona- periode voor ons allen snel achter de rug is.