Veiligheid tijdens Corona crisis

CORONA MAATREGELEN

Om u als patiënt, onze medewerkers en onszelf te beschermen tegen Coid-19 volgen hier en aantal richtlijnen om in acht te nemen bij uw komend bezoek aan onze praktijk.
Heb vertrouwen in onze aanpak. Met de nodige screening en onderstaande maatregelen, is er geen enkele reden om uw behandeling uit te stellen. Zo blijft de continuïteit van de nodige zorgen met betrekking tot uw mondgezondheid en pijnklachten verzekerd.
Conform de hygiëne richtlijnen van het WIP rapport, liggen onze hygiëne en desinfectie normen steeds zeer hoog. Alle instrumenten, behandelstoelen, werktabletten, worden altijd nauwgezet gedesinfecteerd en gesteriliseerd voor en na elk bezoek. Ook deurklinken, lichtknoppen in praktijk, toilet en betaalterminal worden tussendoor ontsmet en alle lokalen worden goed verlucht. Boekjes en speelgoed werden uit de wachtkamer verwijderd.

Wat doen wij extra in deze periode?
Een goede screening van de patiënten geeft aan welke behandelingen wel veilig kunnen doorgaan en welke beter worden uitgesteld tot later. De agendaplanning wordt voldoende gespreid om onderling patiëntencontact te vermijden en onze telefonische bereikbaarheid is beperkt om ons voldoende tijd te geven om alle extra maatregelen uit te voeren.

Wat doet U best extra in deze periode?
Kom niet naar de praktijk als U ziek bent (hoesten, keelpijn, koorts) en liefst alleen met maximaal 1 begeleider die niet tot de risicogroep behoort.
Kom niet vroeger dan nodig en ook niet later dan voorzien.
Hou minimum 1,5 meter afstand tot andere personen en tot de balie.
Verplicht handen wassen is noodzakelijk en raak niets aan.
Betaal niet met cash geld maar bij voorkeur met uw bankkaart. Wij danken U alvast om dit alles in acht te nemen.