Vacature voor een Balieassistent(e)

Wij zijn een moderne en dynamische verwijspraktijk in Brasschaat gespecialiseerd in Parodontologie en Implantologie en zoeken wegens uitbreiding van ons team een
BALIEASSISTENT(E)(balie-frontoffice)

Als “front office manager” ben je het aanspreekpunt voor de patiënten het gezicht van de praktijk. Je bent verantwoordelijk voor alles wat er zich aan de balie afspeelt en je biedt administratieve en secretariële ondersteuning aan de praktijk (beheren van de agenda, beantwoorden van telefoonoproepen, inplannen van afspraken, inschrijven van nieuwe patiënten, controleren van patiëntgegevens en uitvoeren van financiële balieverrichtingen). Deze functie biedt veel afwisseling waarbij je voortdurend in contact komt met mensen en heel wat belangrijke administratieve taken vervult.

Een diploma in een administratieve -kantoor richting, in de hotelsector of mondzorgkunde is vereist. Een zeer goede kennis van het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk vinden wij belangrijk alsook zin voor hygiëne, orde en structuur .
Ervaring als balie-assistente of enige affiniteit met de tandheelkundige-medische sector is welkom maar niet vereist.
Goede communicatie vaardigheden en een duidelijke telefoonstem.

Wij bieden je een fijne werksfeer in een jong team met veel expertise met kans op persoonlijke groei en een correcte verloning met extralegale voordelen.

Het voltijds regime omvat 38 uur en is verdeeld over een 4-daagse werkweek:
Maandag & Donderdag: 08.00 - 12.15 en van 13.00 - 17.30
Dinsdag & Woensdag: 08.00 - 12.15 en van 13.00 - 19.30

SOLLICITATIE
Als bovenstaande je enthousiast maakt en je jezelf daarin herkent, kan je een een motivatiebrief inclusief cv sturen aan daniëlle@paroimplantclinic.be t.a.v. Dr. Daniëlle Van Strydonck met als onderwerp ‘Soll- TA balie’ . Meer informatie over onze groepspraktijken: zie website www.paroimplantclinic.be en www.dentalclinic.be