vacature

TANDARTSASSISTENT met balieverantwoordelijkheden (m/v)

Als dynamische groepspraktijk in het centrum van Brasschaat, gespecialiseerd in Parodontologie en Implantologie, zoeken wij voor uitbreiding van ons huidig team een
TANDARTSASSISTENT
met balieverantwoordelijkheden (m/v)

Als “Tandartsassistent” assisteert u de parodontoloog en de implantoloog tijdens de behandelingen, biedt u administratieve ondersteuning bij verslaggeving en draagt u zorg voor een vlotte voor- en nabehandeling (organiseren van de behandel- en sterilisatieruimten, reinigen en steriliseren van het instrumentarium, en digitaal klasseren van behandelgegevens en radiografieën en opvolgen van het stockbeheer.

Als “Baliemedewerker” bent u het aanspreekpunt voor de patiënten en het ‘gezicht’ van de praktijk. U bent verantwoordelijk voor alles wat er zich aan de balie afspeelt en u biedt administratieve en secretariële ondersteuning van de praktijk (beheren van agenda, beantwoorden van telefoonoproepen, inplannen van afspraken, inschrijven van nieuwe patiënten, controleren van patiëntgegevens en uitvoeren van financiële balieverrichtingen).

Deze gecombineerde functie biedt veel afwisseling waarbij u voortdurend in contact komt met mensen en ook administratieve taken vervult.
De praktijk maakt gebruik van het softwareprogramma Titanium (Flexsoft) en het digitaal röntgenprogramma Image Level (Mediadent).

PROFIEL
• Een opleiding in de mondzorgkunde, ervaring als balie-assistente en/of tandartsassistente en affiniteit met de medische sector of de hotelsector is een sterke meerwaarde.
• u bent flexibel, doelgericht, open-minded, communicatief en houdt van mensen.
• u bent stipt, ordelijk, nauwkeurig en werkt gestructureerd.
• u kan zelfstandig werken binnen een team en u neemt de verantwoordelijkheid voor uw eigen taken.
• u kunt vlot met de pc werken en beschikt over een degelijke pc kennis (Office, Word, Excel..).
• u heeft een zeer goede kennis van het Nederlands, een vlotte kennis van het Engels en een duidelijke telefoonstem.

AANBOD
Wij bieden u een uitdagende job in een dynamisch en patiëntvriendelijk team, een correcte verloning en persoonlijke ontwikkeling. Verder staan we in voor de opleiding binnen de praktijk.

WERKUREN: 38 uur per week
• maandag : 08u00 - 12.15 en van 13.00 - 17u30
• dinsdag - woensdag: 08u00 - 12u30 en van 13.00 - 19u30
• donderdag : 08u00 – 12.15 en van 13.00 - 17u30
• vrijdag : praktijk gesloten

SOLLICITATIE
U richt uw motivatiebrief inclusief CV aan info@paroimplantclinic.be t.a.v. Dr. Daniëlle Van Strydonck met als onderwerp ‘Soll-Tandartsassistent’. Wij verwijzen u graag naar onze websites www.paroimplantclinic.be en www.dentalclinicbrasschaat.be voor meer informatie betreffende onze praktijken.